Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.

Vaj + PING, avagy a japánok megint nem férnek a bőrükbe

Illustration for article titled Vaj + PING, avagy a japánok megint nem férnek a bőrükbe

Dilisek ezek a japánok. Íme az új Twittergasztronómiai képlet: bármi + vaj + mikró (PING!) = finom.

Advertisement

(A forrás persze megint a RocketNews, amit szeretettel ajánlunk a háborodott ázsiai trendek iránt érdeklődőknek.)

Szóval nekünk nem kell bizonygatni, hogy vajjal minden jobb, de valahogy avokádóra nem olvasztanánk további zsiradékot:

Advertisement

A babcsíra-tofu-ikra kombót viszont kipróbálnánk vaj+ping stílusban:

Advertisement

A szerkesztőség egyik, nevét felfedni nem kívánó tagja zsenge ifjúkorában szerette a folyékonyra mikrózott trappista sajtot magában enni, de a japán verzió előtt meghajol. Ez itt mozzarella olajjal (!!) ÉS (!!!!!) vajjal, alatta állítólag hagymával:

Advertisement

A diétás változatban csak hagyma és vaj szerepel:

Advertisement

Végül jöhet a desszert, a tökéletes, minimalista alma, cukor, vaj + ping:

Advertisement

Mit mikróznának vajjal Önök? Képet, vagy nem történt meg!

Share This Story

Get our newsletter