T√°mogassa a Malackarajt √Ėn!

A Malackaraj 2009 √≥ta sz√©les k√∂rben ismert √©s kedvelt, hiteles √©s kultikus gasztrom√©diaszereplŇĎ. Az Indexen indultunk, k√©sŇĎbb mi ind√≠tottuk be az Origo √©tel-ital rovat√°t T√°felspicc n√©ven. Ezt k√∂zel 3 √©vig mŇĪk√∂dtett√ľk, mik√∂zben a rovatot napi √°tlag 30 000 egyedi felhaszn√°l√≥ olvasta.

Id√©n janu√°rban a minŇĎs√©gi tartalomszolg√°ltat√°s √©s a nagyobb f√ľggetlens√©g √©rdek√©ben √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy √°tk√∂lt√∂z√ľnk a Nagy Amerikai Gawker Media platformj√°ra, a Kinj√°ra. Facebookon is vagyunk k√∂zel 20 000 rajong√≥val. YouTube-on is vagyunk rendszeresen megjelenŇĎ angol √©s magyar nyelvŇĪ vide√≥kkal.

Advertisement

A Malackaraj hirdet√©sekbŇĎl √©l.

Azokat a hirdet√©seket szeretj√ľk, amiknek k√∂z√ľk van a tartalmunkhoz. Legink√°bb pedig a tartalmi szponzor√°ci√≥kat szeretj√ľk, mert azt az olvas√≥ink is szeretik. √Čs √≠gy tudunk a legjobban seg√≠teni, hogy a hirdetŇĎ √ľzenete hat√©konyan jusson el a k√∂z√∂ns√©g√©hez.

Például ilyeneket csináltunk korábban:

Uncle Ben's - Ben bolondbiztos konyh√°ja

Nasivin - cs√≠pŇĎs ŇĎsz

Advertisement

A display hirdetési megoldások jelenleg kialakítás alatt vannak, de addig is mindenféle tartalmi szponzorációra nyitottak vagyunk.

Lehet támogatni cikket, sorozatot, videót, animált gifet, bármit.

Vagy ak√°r a blog tartalm√°t √ļgy, ahogy van - ennek √∂r√ľl√ľnk a legjobban.

Ajánlatokat, ajánlatkéréseket, kérdéseket és ötleteket szeretettel várunk a malackaraj@gmail.com címen.

Advertisement