Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.

Riporterünk, Máté Sajtóeseményen Járt

Máté az "extrém ételeket és sörkínálatot felvonultató PIVO and MORE - a Sörbisztró zártkörű megnyitóján" ezt tapasztalta:

Ami sztem elég pozitív, hogy a sörök kapcsán még véletlenül sem kerül elő a kézműves sör, azért is, mert Európa valamennyi, tényleg jó sörfőzdéjéből van széles választék (minden típus), mint csapolt (7 volt pénteken) mind üveges, korrekt áron a hely színvonalához mérten. A kaja elég jó volt (kókusztejes rákleves, libamájas, velős, kőrözöttes kis bizbaszok, sült szalonnás datolya, sajttorta) azonban ebből nyilván nem lehetett túl sokat levonni a konyha várható színvonalára, de a szándék látszódott, hogy itt tényleg nem sült krumplit akarnak a sör mellé adni.

Advertisement

Az esemény maga jól megvolt szervezve, voltak jó nagy söröskorsók jégből, dj (ami mondjuk olyan zenét játszott, h nem vettem észre, h van zene), kedves pincérek, cicomázott hosztesz lányok stb.

Ami nekem negatív, a hely belső kialakítása: a sör színeit idéző üveglapok, a söröshordókra hajazó fakerítés, meg a sörkészítésre szolgáló tartályok színét utánozni szándékozó fém betétek (ezt ők mondták ott, amúgy nem jöttem volna rá), valamint az ehhez nem illő alagsori rész, ami zavaróan neon hatású volt. Én erre azt mondom, h nem szép.

Advertisement

Köszönjük, Máté!

Share This Story

Get our newsletter