M√°t√© az "extr√©m √©teleket √©s s√∂rk√≠n√°latot felvonultat√≥ PIVO and MORE - a S√∂rbisztr√≥ z√°rtk√∂rŇĪ megnyit√≥j√°n" ezt tapasztalta:

Ami sztem el√©g pozit√≠v, hogy a s√∂r√∂k kapcs√°n m√©g v√©letlen√ľl sem ker√ľl elŇĎ a k√©zmŇĪves s√∂r, az√©rt is, mert Eur√≥pa valamennyi, t√©nyleg j√≥ s√∂rfŇĎzd√©j√©bŇĎl van sz√©les v√°laszt√©k (minden t√≠pus), mint csapolt (7 volt p√©nteken) mind √ľveges, korrekt √°ron a hely sz√≠nvonal√°hoz m√©rten. A kaja el√©g j√≥ volt (k√≥kusztejes r√°kleves, libam√°jas, velŇĎs, kŇĎr√∂z√∂ttes kis bizbaszok, s√ľlt szalonn√°s datolya, sajttorta) azonban ebbŇĎl nyilv√°n nem lehetett t√ļl sokat levonni a konyha v√°rhat√≥ sz√≠nvonal√°ra, de a sz√°nd√©k l√°tsz√≥dott, hogy itt t√©nyleg nem s√ľlt krumplit akarnak a s√∂r mell√© adni.

Az esem√©ny maga j√≥l megvolt szervezve, voltak j√≥ nagy s√∂r√∂skors√≥k j√©gbŇĎl, dj (ami mondjuk olyan zen√©t j√°tszott, h nem vettem √©szre, h van zene), kedves pinc√©rek, cicom√°zott hosztesz l√°nyok stb.

Ami nekem negat√≠v, a hely belsŇĎ kialak√≠t√°sa: a s√∂r sz√≠neit id√©zŇĎ √ľveglapok, a s√∂r√∂shord√≥kra hajaz√≥ faker√≠t√©s, meg a s√∂rk√©sz√≠t√©sre szolg√°l√≥ tart√°lyok sz√≠n√©t ut√°nozni sz√°nd√©koz√≥ f√©m bet√©tek (ezt ŇĎk mondt√°k ott, am√ļgy nem j√∂ttem volna r√°), valamint az ehhez nem illŇĎ alagsori r√©sz, ami zavar√≥an neon hat√°s√ļ volt. √Čn erre azt mondom, h nem sz√©p.

K√∂sz√∂nj√ľk, M√°t√©!