Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Michiganben is dühönghet a szuka

Illustration for article titled Michiganben is dühönghet a szuka

Az egyik kedvenc főzdém, és talán a kedvenc söröm kiállt a szólásszabadságért, és nyert. A Flying Dog főzde Raging Bitch IPA-ja 2009-ben jelent meg, és Michigan államban az alkoholok kereskedelmét felügyelő szerv rögtön betiltotta forgalmazását. A döntést azzal indokolták, hogy a termék káros a köz jólétére, egészségére és biztonságára.

Advertisement

A főzde ezt nem hagyta annyiban, és beperelte az államot a szólásszabadság megsértéséért. A dühöngő szuka nyert Michigan állammal szemben, mert az állami alkoholforgalmazási szabályok nem írhatják felül az állampolgári jogokat.

A feszültség alapja nyilván a Flying Dog cimkéit készítő Ralph Steadman sorai és a csöcsös-nemi szerves kép voltak, ő az esetet az alábbi művészettel és sorokkal kommentálta (egy hasonló esetre utal a Coloradóval, 2001-ben az az állam a "Jó sör. Nem szarozás." cimke miatt tiltotta be a főzde Road Dog porterét) .:

... ennek ÍGY kell lennie Michigan egén és Colorado naplementéjében!!!

Illustration for article titled Michiganben is dühönghet a szuka
Advertisement

Képek: flyingdogbrewery.com

Share This Story

Get our newsletter