Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Illustration for article titled Magyar siker, jóember! Mobil lángosos New Yorkban

Kuss, én így csinálom a lángost.

A 16 éve New Yorkban élő Prepuk Zsolt lángosozójáról ír a New York Times. Ez még akkor is szép eredmény, ha a fenti, kaliforniai paprikával és kolbásszal megrakott, salátalevéllel díszített izét állítják be lángosnak. Nincs ezzel semmi gond, hagyomány és evolúció.

Advertisement

Prepuk Zsolt töltött paprikát és borsóból készült “fozelek”-et is árul, továbbá a New Jersey-i Møsefund farmról beszerzett mangalicakolbászt és connecticuti származású debrecenit. Utóbbiból ilyen szép hot dogot készít:

Illustration for article titled Magyar siker, jóember! Mobil lángosos New Yorkban

(Fotók: Sam Hodgson, NYT)

Ennének lángost New Yorkban Önök?

(Igen, tisztában vagyok vele, hogy régóta működik már a Langos Truck és mások is írtak róla, de most a New York Times írt róla, ami nagyobb szó, mint ha mások írnak róla)

Advertisement

(Bálint felvilágosított, hogy helyesen: “MAGYAR GYŐZELEM, JÓEMBER”. Köszönöm!)

Share This Story

Get our newsletter