Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Legyen Ön is Michelin-csillagos!

Illustration for article titled Legyen Ön is Michelin-csillagos!

Gerendai Károllyal beszélgettünk arról, hogy miként lett étteremtulajdonos, hogyan lett a Liszt Ferenc tér meg úgy általában Budapest terasztalanból teraszos, hogyan tett ajánlatot az eredeti Costes étteremre 2006-ban, hogyan lehet a világszínvonalú vendéglátás üzletileg is kifizetődő.

Advertisement

Végül pedig Anna rákérdezett egy bizonyos Maseratira.

Advertisement

Jegyzetek

Buena Vista étterem

Broadway egyesület

Ráday Soho egyesület

Costes

Costes Downtown

Lou Lou

Fausto’s

Arany Kaviár

Interjú Miguel Rocha Vieirával

Portugál MasterChef

Gault&Millau Magyarország

Maserati Biturbo 2.24v

Maserati Shamal

Iratkozz fel a hírlevélre, a feliratkozók 98%-a szerint megéri! Ha mégsem tetszik, könnyű leiratkozni!

A fenti kép a lépcsőházban készült, mert Gerendai Károly sietett és nem volt ideje a rúdtáncra. Nem véletlenül van így levágva, lehet, hogy a hírlevélbe belinkelem az eredetit.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter