
Bede Mártonnal beszélgetünk a génmódosított élelmiszerek és a műanyag szatyrok etikájáról, a leghíresebb grúz ásványvízről, az Egyiptomban működő analfabéta kínai fehérneműárusokról és arról, hogy vajon hol esznek a gazdag magyarok.
(Szemfüles hallgatók észrevételezhetik, hogy ha ez hivatalosan a harmadik, akkor kimaradt a második epizód. Nincs tévedés, felvettük azt is, kisebb hangproblémák miatt azonban csúszik a szerkesztése, ezért később töltjük fel.)
Jegyzetek
Ilyen volt régen a görögdinnye (rosszul emlékeztem, a festmény 17. századi, nem 16.)
Advertisement
Borzsomi ásványvíz
Tripadvisor top budapesti éttermek
Menza étterem (zenés honlap autoplayen, jajj)
Kínai fehérneműárusok Egyiptomban
Illuminatum Residence, Tirana
A Kettős Mérce blog posztja a Jégbüféről
Bede Márton interjúja Oravecz Nórával
Hogyan nem lett Márton politikai kommunikációs tanácsadó
Bock Buda (Vendéglő a KisBíróhoz)
Annyira örülnénk, ha feliratkoznál a hírlevelünkre!
(Indoklás)