Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hány nap alatt mit csinál az egérrel a Népszerű Üdítőital?

Illustration for article titled Hány nap alatt mit csinál az egérrel a Népszerű Üdítőital?

Naiv Ügyfél panaszát, miszerint egeret talált az üdítős dobozban, azzal utasította el a PepsiCo, hogy egeret nem találhatott az ügyfél az üdítőben, mivel az üdítő feloldja az egeret.

Advertisement

A klasszikus városi legendának hangzó történet nem mai, de hozzánk most jutott el (vö. muszka földre lassan jár a posta). A legjobb benne, hogy igaz. Vagyis nem, a legjobb benne, hogy valaki tényleg kipróbálta. Nyugodtan lehet kattintani, nem élő egeret oldanak:

A látványos rágcsálóoldást annyival egészítenénk ki, hogy valószínűleg bármelyik cukros üdítővel hasonló eredményre jutottak volna. A Mountain Dew és társai citromsavat, a kólák jellemzően foszforsavat tartalmaznak olyan mennyiségben ami bőven fel tud dolgozni egy kisegeret egy hónap alatt.

Advertisement

A kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében azt is megjegyezzük, hogy ezek az üdítők nem csak szenzációhajhász, sokkoló kísérletekhez használhatók. Az alábbi videó szerint kiválóan lehet velük rozsdás krómfelületet tisztítani (diétás verzió előnyben, ez ugyanis nem ragad).

Share This Story

Get our newsletter