UP osztotta meg Facebook-oldal√°n az al√°bbi kiv√°l√≥ vide√≥t, ami arra k√©sztetett, hogy a hajnalban megk√≠v√°nt eperturmix helyett eg√©szen m√°sba fogjak a reggeli k√°v√©m elŇĎtt.

A Slate videója szerint elég egy turmixban tekerni egy kicsit az olcsó boron, hogy az ízletesebb legyen.

Advertisement

√Ė√∂√∂√∂√∂√∂, √°m legyen!

Szerencs√©re kap√°sb√≥l volt itthon egy bulib√≥l megmaradt k√©kfrankos, erre a tesztre pont alkalmasnak tŇĪnt, nem v√©letlen√ľl √°ll itt hetek √≥ta szerencs√©tlen. Kit√∂lt√∂ttem, megk√≥stoltam, brrrr. Eleve ellenzem a reggeli borfogyaszt√°st, de ezt a bort b√°rmikor ellenezn√©m, h√°t gyeronk, k√©sz√≠tek belŇĎle valami finomat!

Egy poh√°rral f√©lretettem, hogy tudjam hasonl√≠tani, a marad√©kot a turmixba t√∂lt√∂ttem √©s p√°r m√°sodpercig kevertem rajta. Ilyen sz√©p habos lett, akkor m√©g jobban megk√≠v√°ntam az eperturmixomat, elŇĎ is vettem gyorsan az epreket a fagyaszt√≥b√≥l.:

Advertisement

Szerencs√©re nincsenek p√°toszos k√∂tŇĎd√©seim a borhoz -sem-, a gyenge k√©kfrankosokhoz m√©g kev√©sb√©, √≠gy mik√∂zben j√°rtak a k√©sek, minden kiscica √©p maradt sz√≠vemben, lelkemben egyar√°nt.

A bor gyorsan le√ľlepedett, de az √∂tletad√≥ vide√≥nak megfelelŇĎen hagytam egy kicsit pihenni, majd kit√∂lt√∂ttem, jel√∂ltem a pohar√°t, √∂sszecser√©lgettem ŇĎket √©s vakon k√≥stoltam.

Advertisement

A turmix határozottan felkavarta a bort, amely ezért sokkal intenzívebben árasztotta illatanyagait, de minek.

√ćze semmit sem v√°ltozott.

Nyilv√°n.