Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Jobban főzünk, mint anyánk, jobban iszunk, mint apánk.
Illustration for article titled Az Év Éttermi Mosdója Hungary 2015

A hazai vendéglátás egyre javuló helyzetéről megbízható jelentések készülnek imitt-amott. Érthető módon ezekben a legtöbb szó a konyháról esik. Hát nem ugyanilyen fontos része az éttermi élménynek az, hogy milyen a vécé?

Advertisement

Persze, hogy nem.

De azért tud rontani az estén, ha a mosdóban nem megfelelő a világítás, ha várakozáson aluli minőségű a papír, ha gyengén öblít a vécé, ha bénán vannak elhelyezve a tükrök, ha alacsony a szárítókapacitás, ha nincs illatosítás vagy ha zavaró az illatosítás.

A Malackaraj hitet tesz, sőt, lándzsát tör amellett, hogy a magyar gasztroforradalom elengedhetetlen része az éttermi mosdók színvonalának emelése, a jó példák támogatása. Ezért megalapítjuk Az Év Éttermi Mosdója Hungary Díjat.

Részletek hamarosan!

Share This Story

Get our newsletter