Hossz√ļ fejleszt√©si √©s tesztel√©si idŇĎszakot k√∂vetŇĎen elk√©sz√ľlt a Malackaraj h√≠rlev√©lk√ľldŇĎ szolg√°ltat√°sa. Akinek ennyi el√©g is, itt feliratkozhat. Akinek k√©rd√©se van, olvasson tov√°bb.

Hírlevél? Az mi?

Nagyj√°b√≥l hetente √∂sszerakunk egy v√°logat√°st az elm√ļlt idŇĎszak √≠r√°saib√≥l, vide√≥ib√≥l, egy√©b √©rdekess√©geibŇĎl, azt√°n kik√ľldj√ľk e-mailben azoknak, akik feliratkoztak a h√≠rleveles list√°ra.

Minek?

H√°rom oka van annak.

1. Ha valaki nem nézi naponta a blogot, elektronikus postaládájába megkapja a nagyjából heti összefoglalót, amit szabadidejében átfuthat.

Advertisement

K√©nyelmesebb tartalomfogyaszt√°s = GYŇźZELEM.

2. A glob√°lis nagytŇĎke √°ltal mŇĪk√∂dtetett n√©pszerŇĪ k√∂z√∂ss√©gi oldal furfangos algoritmusokkal korl√°tozza az olvas√≥k el√©r√©s√©t. Ha a Facebookon posztolunk egy cikket, akkor a k√∂zel 20 000 k√∂vetŇĎbŇĎl √°tlagosan 1-2000 olvas√≥t √©r√ľnk el hirdet√©s n√©lk√ľl. M√°rpedig nek√ľnk nincs f√∂l√∂sleges p√©nz√ľnk a glob√°lis nagytŇĎke hirdet√©si bev√©teleit gyarap√≠tani. Viszont a h√≠rleveles list√°ra feliratkoz√≥k kiv√©tel n√©lk√ľl mindig l√°tj√°k majd a Malackaraj tartalm√°t, √≠gy soha nem maradnak le semmirŇĎl.

Advertisement

Garant√°lt tartalom = GYŇźZELEM.

3. Az e-mail ugyan nem "szexi" vagy "csilivili" technol√≥gia, viszont - amennyire lehets√©ges - f√ľggetlen. Ha holnap fizetŇĎs lesz a Kinja, csŇĎdbe megy a Facebook √©s betiltj√°k a weboldalak b√∂ng√©sz√©s√©t Magyarorsz√°gon, a h√≠rleveles list√°ra feliratkoz√≥k akkor is hozz√° tudnak majd jutni a Malackaraj-adagjukhoz.

Advertisement

F√ľggetlens√©g = GYŇźZELEM.

De ugye nem kapok levélszemetet?

H√°t persze hogy nem. A nagyj√°b√≥l heti h√≠rlev√©l azt jelenti, hogy igyeksz√ľnk hetente egyet k√ľldeni, enn√©l t√∂bbet viszont nem fogunk. Az e-mail c√≠men t√ļl semmilyen adatot nem k√©r√ľnk, √©s semmi m√°sra nem haszn√°ljuk majd a c√≠meket, mint a h√≠rlev√©l k√ľld√©s√©re. √Čs term√©szetesen senkinek nem adjuk √°t a c√≠meket.

Advertisement

Meg vagyok gyŇĎzve, hol lehet feliratkozni?

Itt lehet feliratkozni.

K√∂sz√∂nj√ľk a figyelmet!