Kuss, én így csinálom a lángost.

A 16 éve New Yorkban élő Prepuk Zsolt lángosozójáról ír a New York Times. Ez még akkor is szép eredmény, ha a fenti, kaliforniai paprikával és kolbásszal megrakott, salátalevéllel díszített izét állítják be lángosnak. Nincs ezzel semmi gond, hagyomány és evolúció.

Prepuk Zsolt töltött paprikát és borsóból készült “fozelek”-et is árul, továbbá a New Jersey-i Møsefund farmról beszerzett mangalicakolbászt és connecticuti származású debrecenit. Utóbbiból ilyen szép hot dogot készít:

(Fotók: Sam Hodgson, NYT)

Advertisement

Ennének lángost New Yorkban Önök?

(Igen, tisztában vagyok vele, hogy régóta működik már a Langos Truck és mások is írtak róla, de most a New York Times írt róla, ami nagyobb szó, mint ha mások írnak róla)

(Bálint felvilágosított, hogy helyesen: “MAGYAR GYŐZELEM, JÓEMBER”. Köszönöm!)