Gerendai Károllyal beszélgettünk arról, hogy miként lett étteremtulajdonos, hogyan lett a Liszt Ferenc tér meg úgy általában Budapest terasztalanból teraszos, hogyan tett ajánlatot az eredeti Costes étteremre 2006-ban, hogyan lehet a világszínvonalú vendéglátás üzletileg is kifizetődő.

Végül pedig Anna rákérdezett egy bizonyos Maseratira.

Jegyzetek

Buena Vista étterem

Advertisement

Advertisement

Broadway egyesület

Ráday Soho egyesület

Costes

Costes Downtown

Advertisement

Lou Lou

Advertisement

Fausto’s

Arany Kaviár

Interjú Miguel Rocha Vieirával

Portugál MasterChef

Gault&Millau Magyarország

Advertisement

Maserati Biturbo 2.24v

Maserati Shamal

Iratkozz fel a hírlevélre, a feliratkozók 98%-a szerint megéri! Ha mégsem tetszik, könnyű leiratkozni!

A fenti kép a lépcsőházban készült, mert Gerendai Károly sietett és nem volt ideje a rúdtáncra. Nem véletlenül van így levágva, lehet, hogy a hírlevélbe belinkelem az eredetit.