Gerendai Károllyal beszélgettünk arról, hogy miként lett étteremtulajdonos, hogyan lett a Liszt Ferenc tér meg úgy általában Budapest terasztalanból teraszos, hogyan tett ajánlatot az eredeti Costes étteremre 2006-ban, hogyan lehet a világszínvonalú vendéglátás üzletileg is kifizetődő.

Végül pedig Anna rákérdezett egy bizonyos Maseratira.

Jegyzetek

Buena Vista étterem

Advertisement

Broadway egyesület

Ráday Soho egyesület

Costes

Sponsored

Costes Downtown

Lou Lou

Fausto’s

Arany Kaviár

Advertisement

Interjú Miguel Rocha Vieirával

Portugál MasterChef

Advertisement

Gault&Millau Magyarország

Maserati Biturbo 2.24v

Maserati Shamal

Iratkozz fel a hírlevélre, a feliratkozók 98%-a szerint megéri! Ha mégsem tetszik, könnyű leiratkozni!

A fenti kép a lépcsőházban készült, mert Gerendai Károly sietett és nem volt ideje a rúdtáncra. Nem véletlenül van így levágva, lehet, hogy a hírlevélbe belinkelem az eredetit.