Bede Mártonnal beszélgetünk a génmódosított élelmiszerek és a műanyag szatyrok etikájáról, a leghíresebb grúz ásványvízről, az Egyiptomban működő analfabéta kínai fehérneműárusokról és arról, hogy vajon hol esznek a gazdag magyarok.

(Szemfüles hallgatók észrevételezhetik, hogy ha ez hivatalosan a harmadik, akkor kimaradt a második epizód. Nincs tévedés, felvettük azt is, kisebb hangproblémák miatt azonban csúszik a szerkesztése, ezért később töltjük fel.)

Jegyzetek

Bede Márton webhulladéka

Advertisement

Advertisement

An Economist Gets Lunch

Tyler Cowen blogja

Reciklopszichózis

Sponsored

Ilyen volt régen a görögdinnye (rosszul emlékeztem, a festmény 17. századi, nem 16.)

Borzsomi ásványvíz

Advertisement

Tripadvisor top budapesti éttermek

Kispiac bisztró

Advertisement

Menza étterem (zenés honlap autoplayen, jajj)

Kínai fehérneműárusok Egyiptomban

Advertisement

Illuminatum Residence, Tirana

Jégbüfé

A Kettős Mérce blog posztja a Jégbüféről

Advertisement

Bede Márton interjúja Oravecz Nórával

NU bisztró

Advertisement

Faszaládé

Funky Pho

Advertisement

Hogyan nem lett Márton politikai kommunikációs tanácsadó

Bock Buda (Vendéglő a KisBíróhoz)

Remíz étterem

Annyira örülnénk, ha feliratkoznál a hírlevelünkre!

(Indoklás)