Hosszú fejlesztési és tesztelési időszakot követően elkészült a Malackaraj hírlevélküldő szolgáltatása. Akinek ennyi elég is, itt feliratkozhat. Akinek kérdése van, olvasson tovább.

Hírlevél? Az mi?

Nagyjából hetente összerakunk egy válogatást az elmúlt időszak írásaiból, videóiból, egyéb érdekességeiből, aztán kiküldjük e-mailben azoknak, akik feliratkoztak a hírleveles listára.

Minek?

Három oka van annak.

1. Ha valaki nem nézi naponta a blogot, elektronikus postaládájába megkapja a nagyjából heti összefoglalót, amit szabadidejében átfuthat.

Kényelmesebb tartalomfogyasztás = GYŐZELEM.

2. A globális nagytőke által működtetett népszerű közösségi oldal furfangos algoritmusokkal korlátozza az olvasók elérését. Ha a Facebookon posztolunk egy cikket, akkor a közel 20 000 követőből átlagosan 1-2000 olvasót érünk el hirdetés nélkül. Márpedig nekünk nincs fölösleges pénzünk a globális nagytőke hirdetési bevételeit gyarapítani. Viszont a hírleveles listára feliratkozók kivétel nélkül mindig látják majd a Malackaraj tartalmát, így soha nem maradnak le semmiről.

Garantált tartalom = GYŐZELEM.

3. Az e-mail ugyan nem "szexi" vagy "csilivili" technológia, viszont - amennyire lehetséges - független. Ha holnap fizetős lesz a Kinja, csődbe megy a Facebook és betiltják a weboldalak böngészését Magyarországon, a hírleveles listára feliratkozók akkor is hozzá tudnak majd jutni a Malackaraj-adagjukhoz.

Függetlenség = GYŐZELEM.

De ugye nem kapok levélszemetet?

Hát persze hogy nem. A nagyjából heti hírlevél azt jelenti, hogy igyekszünk hetente egyet küldeni, ennél többet viszont nem fogunk. Az e-mail címen túl semmilyen adatot nem kérünk, és semmi másra nem használjuk majd a címeket, mint a hírlevél küldésére. És természetesen senkinek nem adjuk át a címeket.

Meg vagyok győzve, hol lehet feliratkozni?

Itt lehet feliratkozni.

Köszönjük a figyelmet!